Er du klar til kjolevejr?

Er du klar til kjolevejr???

Her er vores bud på nogle skønne kjoler til foråret og sommeren.....

Egentlig synes jeg at begrebet “kjolevejr” burde udgå total og aldeles!! 

Jeg er af den overbevisning at man kan gå i kjoler året rundt hvis det er det man har lyst til!

Det handler vel bare om hvad man har på til og hvor man færdes?, eller???? Hvad tænker du?…

Reve Blondekjole Mustard

For mit eget vedkommende gør det et eller andet ved mig at tage en kjole på. Det er uanset om det er en sommerkjole, en langkjole, en hyggekjole eller en gallakjole. Der er bare noget magisk pigeagtigt over kjoler!!..

Så derfor er det er ikke nogen hemmelighed at JEG ELSKER KJOLER…. Og jeg tør også godt indrømme at jeg selv har en hel del hængende på mine bøjlestativer, hvilket min mand ofte har behov for at påtale – hvorfor forstår jeg ikke?

Men hvorfor det er sådan med kjoler er jeg ikke helt sikker på? Måske er det noget der er knyttet til de der famøse X-kromosomer? Eller måske skyldes det for mit eget vedkommende min dybt traumatiserede barndom, hvor jeg altid synes jeg skulle have fløjls- eller cowboybukser på når ALLE andre fik lov til at gå i kjole.♥

ANYWAY

Er du klar til at se nogle af kjolerne fra den kommende sæson??

Men der er mange flere end dem...

Der er kjoler til et hvert formål og enhver figur..♥

Foråret er nu godt igang og lige om lidt kommer sommeren. Det må siges at være en oplagt mulighed til at finde endnu flere kjoler frem og gerne med nogle flere farver end vi har brugt hen over vinteren..

De sidste uger har vi fået et hav af kjoler i forskellige snit, prints og farver hjem. Kort og godt, der skulle meget gerne være noget for en hver smag og enhver facon!

Sidste års absolutte BEST SELLER var Cross kjolen!!!!

Med denne oplever vi gang på gang at snittet bare var skide godt til alle! – ja undskyld mit sprog – men det er den altså!!! Så derfor har vi selvfølgelig fået den hjem igen i år og i endnu flere prints og både med og uden ærmer.

 

Den kan bare et eller andet. Den fremhæver ligesom det vi kvinder godt kan lide og kamuflere andre… Udskæringen er sommeragtig og åben, crossover effekten fremhæver barmen uden at være vulgær, læggene under brystet og over maven giver talje og “fjerner” mave og sidst men ikke mindst er stoffet yderst behageligt at have på. Det føles kølende på kroppen, falder flot og kan ikke krølle…

What’s not to like?

Så hvis du er kjole nysgerrig så smut ind forbi min hjemmeside og se om ikke du som mig bliver mødt af “Kærlighed ved første blik”…

Rigtig dejligt forår til dig og dine…..

Vil du se flere af vores kjoler? - klik her......